volwassenen


Creatieve workshops vanaf september 2020

Heerlijk ontspannen tekenen en schilderen. Veel volwassenen ervaren dit creatief bezig zijn als rustgevend. Maar dat niet alleen, het is ook inspirerend.
Op deze avonden werken we vanuit een thema en gaan we aan de slag met verschillende technieken. Er is ook ruimte voor onderwerpen, die je zelf aandraagt.Je oefent je technische vaardigheid en ontwikkelt je persoonlijke creativiteit.
Je kunt je opgeven voor de volgende workshops:

 


Vraag
1. VERRASSING

Een startavond om na een lange periode weer een beetje in de stemming te komen en je creativiteit te laten stromen. Je krijgt van mij een envelop met materialen, die je in een collage gaat verwerken. Kernwoorden zijn: creatief, out of the box, verrassend, beetje gek.
Naar keuze 1 of 2 avonden. Per avond 18,- inclusief koffie en thee en gebruik materialen.

Data: Maandag 28 september en/of 5 oktober. 
Tijdstip: 19.30 uur - 21.30 uur


Dieren
2. DIEREN geïnspireerd door Claire Young

Claire Young is een ontwerper die werkt met gedessineerd papier en textiel. Ze haalt inspiratie uit traditionele technieken, borduurwerk en patronen.
Eerst gaan we papier bedrukken door te stempelen met diverse materialen. Van deze stukken papier maken we daarna een dier op canvas of uit karton. Die keuze is aan jou.
5 avonden 87,50 inclusief koffie en thee en gebruik materialen.

Data: Maandag 26 oktober, 2, 9, 16 en 23 november
Tijdstip: 19.30 uur - 21.30 uur


Monet
3. MONET

Ieder jaar behandelen we een bekende schilder. Deze keer de impressionist Monet. Wie kent hem niet? Vooral het schilderij van de Japanse brug met de waterlelies is wereldberoemd. Monet was een meester in het schilderen van de lelies en de weerspiegeling in het water van de bomen en de brug en zelfs van de wolken.
Wij gaan aan de slag op de wijze van Monet: niet het schilderen van de werkelijkheid, maar vooral een impressie, met veel aandacht voor sfeer.
4 avonden 70,00 inclusief koffie en thee en gebruik materialen.

Data: Maandag 30 november, 7, 14, 21 december
Tijdstip: 19.30 uur - 21.30 uur


Speelse Kunst
4. INSPIRATIEKAARTEN SPEELSE KUNST

Een hele doos vol kaartjes van Ina Wuite. De opdrachten zijn speels en verrassend.
Het doel is om te creëren vanuit jezelf, vanuit je gevoel. Aan het begin van de avond trekken we een kaart en gaan de opdracht uitvoeren op onze eigen manier. Voel je vrij om de opdracht aan te passen. Ieder kan een eigen kaart trekken, maar we kunnen ook één kaart trekken en die met de groep gaan uitvoeren.
3 avonden 52,50 inclusief koffie en thee en gebruik materialen.

Data: Maandag 11, 18 en 25 januari 2021
Tijdstip: 19.30 - 21.30 uur